Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Förbudsskyltar

Förbudsskyltar medverkar till att minska risken för olyckor genom att förbjuda olämpliga och farliga beteenden. Vi erbjuder ett komplett sortiment av förbudsskyltar för privata och offentliga verksamheter. Vi har allt från skyltar till dekaler och etiketter på rulle.

Använd sökfiltren i menyn till vänster för att hitta våra skyltar och dekaler med piktogram enligt ISO 7010.

Produkterna 1-92 av 241

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vårt mål är att erbjuda våra kunder ett komplett skyltsortiment. Hos oss hittar du därför skyltar i alla möjliga storlekar, material och utföranden.

För att du lättare ska hitta rätt skylt har vi delat in våra förbudsskyltar i olika kategorier:
Skyltar för områden där det råder rökförbud eller tillträdesförbud skyltar för offentliga platser, skyltar för arbetsplatser och skyltar för trafikområden.

Vår materialguide hjälper dig att välja rätt material.

Skyltarna uppfyller naturligtvis Arbetsmiljöverkets riktlinjer för skyltar och signaler på arbetsplatsen (AFS 2008:13). Enligt dessa ska skyltarna "[...] så långt möjligt installeras på lämplig höjd och i ett läge som passar siktlinjen och tar hänsyn till eventuella hinder. Skyltarna ska placeras antingen vid ingången till ett riskområde eller i omedelbar närhet av en särskild fara eller särskilt föremål. De ska också placeras på en plats med bra ljusförhållanden och som är lätt att se och nå."

Satsa på en effektiv och hållbar montering av dina skyltar! Se våra Skyltfästen, skyltstolpar och tillbehör .

Om du mot all förmodan inte hittar den skylt du söker i vårt standardsortiment tillhandahåller vi även specialtillverkade skyltar. Vårt designverktyg hjälper dig att skapa, förhandsgranska och beställa dina egna produkter direkt på nätet.

Vissa varselskyltar har fått ett nytt utseende! Läs mer om europeisk standard EN ISO 7010:2012 som fastställer utformningen av grafiska symboler och varselfärger för säkerhetsskyltar.