Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Broschyrställ och blankettfack för väggmontering

Har du broschyrer, flyers, reklamblad och blanketter du behöver exponera på ett proffsigt och välorganiserat sätt är våra vägghängda broschyrställ och blankettfack den ideala lösningen! De hängs fast på väggen och passar lika bra på kontor som i väntrum, butiker och receptioner där de gör informationen överskådlig och ser till att kunder och besökare själva kan ta för sig av det som intresserar dem.

Vi erbjuder även sorteringsfack och brevkorgar för effektiv posthantering på arbetsplatsen.

9 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Vi erbjuder allt från enkla väggställ med ett enda fack till väggställ med upp till 10 fack. De lite större modellerna passar perfekt när det finns ett behov av att kunna samla mycket information på ett och samma ställe. Ställen är mycket mångsidiga och passar i de flesta fall lika bra för exponering av broschyrer och reklam som sortering av mappar och diverse dokument.

Våra sorteringsfack och brevkorgar är speciellt avsedda för att optimera posthanteringen på arbetsplatsen. De många olika facken gör att breven kan öppnas och direkt sorteras efter mottagare, avdelning, etc.

Letar du efter ett passande ställ för exponering av reklam, information och andra trycksaker på mässor eller utställningar? Se våra Skyltställ och displayställ för golv .