Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Lager, emballage och transport

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter för märkning, emballage och försegling av förpackningar och containrar. Här finner du även påkörningsskydd samt märksystem för golv, pallställ och lagerhyllor. Våra lösningar hjälper dig att skapa en säker och produktiv arbetsmiljö.

Visste du att transport och magasinering är den yrkesgren som leder till flest arbetsolyckor bland kvinnliga arbetstagare och att truckar eller andra lyft- och transportanordningar orsakar det största antalet olyckor bland män? Förebygg eventuella tillbud genom ett effektivt arbetsmiljöarbete.

Påkörningsskador är en allvarlig olycksrisk ur säkerhetssynpunkt. På arbetsplatser där gående och fordon samsas om golvutrymmet måste det därför finnas ett tillräckligt säkerhetsavstånd mellan de båda. Detta åstadkommer du antingen genom att använda fysiska barriärer eller genom heldragna linjer på marken. Se våra fasta och modulära Skyddsräcken . Vi rekommenderar Golvmarkeringstejp - Toughstripe™ för all slags golvmarkering.

Vi erbjuder även ett antal Avspärrningsstolpar för lager för temporär avspärrning av potentiellt farliga arbetsområden.

Läs vår temaguide ”Riskhantering vid lagerarbete” för att lära dig mer om hur du går tillväga för att skapa en trygg och säker arbetsmiljö.

Se även våra Trafikspeglar och Farthinder .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng