Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Industrimärkning

Här återfinner du Setons sortiment tillägnat industriell märkning. Vi erbjuder smarta och hållbara märklösningar för bland annat rör, kablar, ventiler, maskiner och verktyg.
Se även vårt utbud av Etiketter och etikettskrivare .

Vilken typ av märkprodukt du bör välja beror till stor del på miljön den ska användas i.

Seton är specialist på rörmärkning och kan erbjuda ett stort antal standard- och kundanpassade produkter. Se vårt sortiment av Rörmärkning enligt CLP för identifiering av rörinnehåll och flödesriktning. Vi hänvisar till vår artikel om Rörmärkning för ytterligare information.

Vårt utbud av Ventilbrickor och Kabelmärkning omfattar etiketter, märkbrickor och buntband för identifiering av kranar, kablar och sladdar.

Setons Märkpennor och verktyg för prägling, stansning och gravyr går att använda för att skriva direkt på utrustning, maskindelar och småföremål. De fungerar på de flesta material (plast, gummi, metall, trä, etc.).

Våra Industriskyltar är idealiska för aggressiva miljöer. De garanterar en hållbar märkning vars läsbarhet inte försämras med tiden.

Behöver du märka ut trafikzoner, lagergångar eller farliga och förbjudna områden? I sådana fall rekommenderar vi vår permanenta Målarfärg och sprayfärg .