Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Varningsskyltar: strålning, magnetfält och explosiv atmosfär

Se till att personal och besökare är medvetna om de risker som förekommer i verksamheten genom en tydlig varselskyltning. Här hittar du ett flertal skyltar som varnar för strålningsrisk, magnetfält och explosiva atmosfärer.

Skyltarna kan fås i flera olika material. Behöver du hjälp att välja? Läs vår materialguide.

40 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Vissa miljö- och hälsorisker går inte att se med blotta ögat (kraftiga magnetfält, laserstrålning, joniserande strålning, etc.). I dessa situationer är det oerhört viktigt att omgivningen upplyses om den befintliga faran, då extra försiktighet eller särskilda skyddsåtgärder kan behövas. Våra varningsskyltar är den perfekta lösningen!

Skyltarna är triangelformade med gul botten, svart symbol och svart bård. Den svarta delen upptar åtminstone 50% av den totala ytan enligt riktlinjerna i AFS 2008:13 och EN ISO 7010:2012. Läs mer om ISO 7010.

Våra varningsskyltar finns i flera olika modeller och material. Har du svårt att välja? Vår materialguide hjälper dig att hitta rätt produkt.

Öka personsäkerheten genom att förse personalen med lämplig skyddsutrustning. Se vårt sortiment av Personlig skyddsutrustning och Påbudskyltar: personlig skyddsutrustning .