Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Säckkärror och trappkärror

Transportkärror är värdefulla hjälpmedel som möjliggör snabb och säker transport av varor i och runt lagret. De gör livet lättare för lagerpersonalen genom att minska belastningen på armar och rygg.

Vi säljer flera sorters magasinkärror för transport av voluminösa och tunga föremål på plana golv samt en trappkärra som hjälper dig att flytta dessa uppför och nerför trappor.

4 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

"

Transporthjälpmedel för skydd av både personal och gods


Öka effektiviteten och personsäkerheten på ditt lager med hjälp av rätt transporthjälpmedel! Våra transportkärror underlättar det dagliga arbetet och ser till att varorna kan förflyttas på ett snabbt och säkert sätt.

Använd våra magasinkärror för säker transportering av tungt och otympligt gods. Kärrorna hjälper dig att ta dig från lagret till lastbilen utan att fördärva ryggen. De minskar även risken för att godset ska tappas i marken och gå sönder. För transportering av riktigt skrymmande varor (t.ex. möbler) rekommenderar vi dig att använda våra transporthörn.

Undvik godsskador med rätt emballage och varsam hantering! Se våra emballagetillbehör och transportvakter under rubriken Emballage- och förpackningstillbehör .

Vi rekommenderar dig även att ta en titt på vårt utbud av Personlig skyddsutrustning !

Skydda personal som arbetar på platser med nivåskillnad från att trilla ner och slå sig med hjälp av ett rejält skyddsräcke. Se vårt Fast skyddsräcke för plattformar och lastkajer ."

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng