Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Trafikhinder

Seton erbjuder ett brett sortiment av utrustning för parkeringsplatser. Vi hjälper dig organisera dina parkeringar på bästa möjliga sätt med hjälp av våra parkeringsskyltar, parkeringsspärrar, cykelställ och rullstopp.

25 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Våra parkeringsspärrar används för att stoppa obehöriga fordon från att parkera på den angivna platsen. De är mycket praktiska i bostadsrättsföreningar, parkeringshus och på offentliga parkeringsplatser. Kombinera spärrarna med en av våra kundanpassade parkeringsskyltar eller kundanpassade skyltar i aluminium.

Allt fler svenskar väljer att ta cykeln istället för bilen. Det ökande antalet cyklister gör att fler cykelparkeringar krävs. Våra cykelställ är idealiska på offentliga platser så som gator, parker och torg. De passar även bra utanför arbetsplatser, skolor, sjukhus och bostadsområden.

Rullstopp är mångsidiga produkter som används för att markera parkeringsplatsernas kanter. De hjälper till att undvika dåligt parkerade fordon, fordonsskador vid hinder så som låga trottoarkanter och byggnadsväggar samt hindrar fordonen från att köra för långt fram och fastna med bilen. Med våra rullstopp kan du undvika både olyckor och behov av bärgning. Våra produkter rekommenderas på campingplatser, hamnområden, kajer, färjeterminaler, offentliga parkeringar och parkeringshus.

Tänk även på att utrusta din parkering med Askkoppar , Parkeringsskyltar och trafikskyltar .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng