Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Inspektionsetiketter

Behöver du hjälp? Behöver du hjälp? Vilket material bör jag välja på mina servicedekaler? Våra servicedekaler hjälper dig att hålla koll på vilken utrustning som måste inspekteras eller underhållas och när detta måste göras. De är ideala för personliga anteckningar och iakttagelser som kan vara till hjälp vid efterföljande service- och reparationsarbeten. Vissa modeller är otryckta medan andra kan beställas med kundspecifik text, enligt egna önskemål.

17 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Materialguide - Servicedekaler

Våra servicedekaler är perfekta för märkning av diverse utrustning i samband med inspektioner och planerat underhåll - till exempel för identifiering av arbetsutrustning som har kontrollerats och godkänts för vidare bruk eller felaktig utrustning som väntar på att lagas/bytas ut. Servicedekalerna finns både med och utan text. De kundanpassningsbara modellerna trycks med valfri text, enligt dina önskemål. De har ofta en eller flera textrader med följande information:

  • Datumet då inspektionen, underhållet eller reparationen genomfördes
  • Datumet då nästa inspektion eller underhåll ska göras
  • Namnet på personen som genomförde inspektionen, underhållet eller reparationen
  • Ett fritt textfält för egna observationer

Servicedekalerna utan text går att skriva på med en sprit- eller kulspetspenna och är praktiska när du inte behöver ett stort antal etiketter med samma text.

Tidsindikatorn efter halva tiden

Missa inte heller våra Timestrip®-etiketter! Timestrip®-etiketterna är intelligenta etiketter med inbyggd tidsindikator som hjälper dig att hålla kolla på när din utrustning behöver underhållas, kalibreras eller besiktigas nästa gång. Det röda strecket som växer i takt med att slutdatumet närmar sig gör etiketterna betydligt lättare att tyda än etiketter där datumet för nästa underhåll har skrivits dit för hand.

Välj material

Olika material för olika användningsområden

Det lönar sig att välja ett material som passar det avsedda ändamålet för att garantera bästa möjliga vidhäftning och hållbarhet. Är du osäker på vilket material du bör välja? Läs mer om de olika materialen och deras användningsområden i tabellen nedan:

Material Beskrivning
Papper Materialbeskrivning: ett billigt material som fäster på både plana och krökta ytor. De olika neonfärgerna gör att man får syn på etiketterna dirtekt och gör det dessutom möjligt att använda sig av särskilda färgkoder (grön för godkänd utrustning, röd för utrustning som måste repareras eller lagas, etc.).
Användningsområde: kontorsmiljö (kontorsutrustning, första hjälpen-utrustning, brandsläckare, larmanordningar, etc.).
Aluminium Materialbeskrivning: ett mycket hållbart material med bra tålighet mot mekaniskt slitage och kemikalier (lösningsmedel, basiska ämnen och syror).
Användningsområde: lager- och industrimiljö (all slags utrustning och föremål).
Vinyl Materialbeskrivning: ett prisvänligt och hållbart material med ett särskilt häftämne som underlättar vidhäftningen på skrovliga ytor och gör att etiketterna går att applicera även vid minusgradiga temperaturer.
Användningsområde: lagermiljö (maskiner, truckar och annan lyftutrustning, etc.).
Polyester Materialbeskrivning: ett självlaminerande material som motstår slitage, kemikalier/lösningsmedel/olja och tål alla väderlekar. Den transparenta plastfolien appliceras efter att man har skrivit dit den egna texten och skyddar denna för en ökad livslängd.
Användningsområde: lager- och industrimiljö (stegar, stegpallar, etc.).
Vinylväv Materialbeskrivning: ett följsamt material som anpassar sig efter underlagets form och går att använda även på krökta ytor. Det flyttbara häftämnet klarar kortvarig exponering för vatten och olja utan att lossna från ytan det sitter på, samtidigt som det går lätt att ta bort vid behov.
Användningsområde: fuktig/våt miljö (nödduschar, ögonduschar, luft- och värmepumpar, kylutrustning, etc.).

Kompletterande produkter - Servicedekaler

Ta bort de gamla etiketterna innan du sätter dit nya för bästa resultat. Vår etikettskrapa gör att du på nolltid får bort klibbiga etikettrester och lim från underlaget!

Öka etiketternas vidhäftning genom att se till att underlaget de ska sitta på är fritt från smuts, fett och limrester. Vårt rengöringsspray ser till att ytan är ren innan applicering.

Använd en spritpenna för att skriva dit datum, namn och viktiga kommentarer på etiketterna oavsett vilket material de är gjorda av.

Se även våra märklappar: en smart lösning när du behöver få plats med mer information och egna anteckningar angående utrustningen. Märklapparna är speciellt användbara för att märka felaktig utrustning som väntar på att lagas.