x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Kundanpassade serviceetiketter i neonfärgat papper

Beskrivning

  • Serviceetiketter för markering av kontrolldatum, underhållsdatum och andra viktiga datum på diverse arbetsutrustning. Visar oftast datumet för den utförda kontrollen samt datumet för nästa kontroll. Med vår kundanpassade modell kan du dessutom lägga till din egen text.

  • Etiketterna är gjorda i papper och är en perfekt lösning i innemiljöer utan fukt och slitage.
  • De olika färgerna gör det möjligt att skapa särskilda färgkoder för att lättare kunna skilja på olika slags utrustning, typer av kontroller, etc.
  • Etiketternas fluorescerande färg (neonfärg) gör att de syns oerhört bra under normala ljusförhållanden. Observera dock att fluorescerande inte är detsamma som fotoluminiscerande (efterlysande)! Etiketterna syns bra när det är ljust, men lyser inte i mörkret.
  • Använd en spritpenna för att lägga till egna anteckningar på etiketterna. Det permanenta bläcket ser till att texten inte går att sudda ut för ökad säkerhet.
  • För bästa vidhäftning rekommenderar vi dig att rengöra och torka rent ytan innan du applicerar etiketterna. Använd eventuellt vår etikettapplicerare för att få etiketterna att fästa ordentligt.
  • Ta hjälp av vår glasskrapa för att avlägsna de gamla etiketterna innan du sätter dit nya. Skrapan tar effektivt bort både papper och envisa limrester.

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng