Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

L-formade varnings- och skyddsprofiler för kanter

Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av kantskydd avsedda att skydda personal, väggkanter och utrustning mot slitage och påkörningsskador. Skydden är gjorda av ett mjukt och stötabsorberande skummaterial som dämpar även hårda stötar.

35 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Nyhetshörnan  
Ja(5)
Nej(3)
Pris  
Under 400 kr(6)
400 kr - 500 kr(6)
500 kr - 600 kr(6)
600 kr - 900 kr(10)
Över 900 kr(7)

Skydda både personal och utrustning med hjälp av våra varnings- och skyddsprofiler i mjukt och stötdämpande skum. Här hittar du kantkydd i ett stort antal material, färger och längder. Det varierade utbudet gör att de flesta kunder hittar något som passar just deras arbetsplats.

Våra varnings- och skyddsprofiler signalerar på ett ytterst effektivt sätt den potentiella riskkällan samtidigt som de motverkar allvarliga skador om olyckan trots allt skulle vara framme.

Denna produktkategori innehåller skyddsprofiler som är speciellt anpassade för lagerområden. Skyddens höga slitstyrka gör att de håller extra länge innan de behöver bytas ut.

Vi rekommenderar även att du utrustar dina lagerområden med Skyddsräcken för gående , Farthinder samt Påkörningsskydd: gavelskydd och stolpskydd för maximal säkerhet i arbetsområden där både fordon och fotgängare förekommer.

Lär dig mer om systematiskt arbetsmiljöarbete och riskhantering vid lagerarbete.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng