Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Sprayfärg

Behöver du hjälp? Behöver du hjälp? Easyline®: en prisvärd produkt med många fördelar! Behöver du märka upp arbetsplatsens golv och letar efter en lättanvänd och hållbar produkt för detta ändamål? I sådana fall är Easyline® rätt produkt för dig! Easyline® markeringsfärg är speciellt avsedd för linjemålning på golv utomhus och i industriell miljö. Dess exceptionella slitstyrka gör att linjerna håller extra länge och att du därmed slipper förnya dem jämt och ständigt.
Färgen går att applicera för hand, med ett spruthandtag eller med en markeringsvagn för riktigt proffsiga resultat.

2 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Markeringsspray för linjemålning

Golvmarkeringar är ett viktigt komplement till arbetsplatsens övriga skyltar och signaler och används bland annat för att underlätta trafikflödet i området, öka säkerheten och begränsa risken för olyckor. De kan även användas för markering av leder för fordonstrafik inomhus, för att visa det nödvändiga säkerhetsavståndet mellan fordon och gående i syfte att undvika krockar. I vissa fall räcker det dock inte med enbart linjer på marken för att undanröja faran. I dessa situationer kan det bli aktuellt att installera skyddsräcken på platsen. Se vårt utbud av skyddsräcken för industrin.

Linjemarkeringsspray är en perfekt lösning för att måla trafiktåliga linjer på golvet i lager och verkstäder.

Easyline® markeringsfärg

Easyline® är en linjemarkeringsfärg av högsta kvalitet som kan användas för att skapa golvmarkeringar inom- och utomhus, på i stort sett alla underlag (betong, tjärasfalt, asfalt, oljegrus, makadam, etc.). Den är ett bra alternativ till klassisk golvmarkeringstejp för att märka upp arbetsområden ute (exempelvis varumottag).

En oerhört prisvärd produkt med många fördelar!

Det finns fler än 1 bra anledning att välja Easyline® markeringsfärg.
Den är extremt slitstark.
Den är användbar på i stort sett alla underlag såväl inom- som utomhus.
Den är mycket snabbtorkande.
Den har en oöverträffad täckförmåga.
Den är fri från klorerade lösningsmedel och tungmetaller.

Hur appliceras Easyline® markeringsfärg?

Färgen kan appliceras på flera olika sätt.

  • För hand, utan hjälpmedel: färgen kan användas för att måla fritt på golvet, men resultatet blir aldrig särskilt bra, inte ens när det bara rör sig om att måla linjer på marken.
  • Med schabloner: när man behöver måla siffror, bokstäver, symboler och mer komplexa motiv på marken lönar det sig alltid att använda schabloner. Inte nog med att de sparar tid, de gör även golvmarkeringen betydligt snyggare.
  • Med markeringsvagn: vagnen hjälper dig att åstadkomma skarpa linjer på nolltid. Easyline® markeringsvagn är utrustad med ett patenterat luftströmssystem som hindrar sprayfärgen från att hamna utanför linjens kanter för ett felfritt resultat.

För att åstadkomma raka, skarpa och lagom långa linjer är det viktigt med rätt hjälpmedel. Se våra produkter för avståndsmätning, linjemarkering samt övriga målartillbehör.

Är du osäker på hur många sprayflaskor det går åt till ditt projekt? Använd vår räknare för att ta reda på hur många du behöver köpa!

Vilken färg till vilket användningsområde?

Easyline® finns i 8 starka färger. Dessa kan användas för att skapa markeringar enligt etablerade färgkoder så att folk som befinner sig i området lättare ska förstå deras innebörd.

Röd
Förbudsmarkering
Markering av brandskyddsutrustning
Gul
Varselmarkering
(varning, se upp, vidta åtgärd eller kontrollera)
Markering av trafikleder
Vit
Allmän markering
Markering av trafikleder
Blå
Påbudsmarkering
(vidta, säkerhetsåtgärder, följ säkerhetsregler)
Grön
Markering av utrymningsvägar
Markering av första hjälpen-utrustning
Orange
Markering av förrådsutrymmen för kemikalier

Den svarta och grå färgen används för att dölja redan existerande linjer.

Kompletterande produkter - Markeringsspray för linjemålning

Är golvet på arbetsplatsen vått, oljigt eller halt av någon annan anledning? Använd halkskyddstejp istället för klassisk golvtejp eller linjemarkeringsfärg för att märka upp det.

För snygga och hållbara resultat är det viktigt att golvet är i bra skick. Hål och sprickor åtgärdas i förväg med vårt betonglim.

Märk lagerplatser med gångskyltar, siffror/bokstäver på marken samt hyllkantsetiketter så att personalen snabbt hittar varorna de letar efter. Bra lagermärkningssystem gör dels att man arbetar snabbare, dels att risken för felplockning minskar.