Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Halkskyddsfärg

Det bästa sättet att förebygga halkor på glatta golv är att måla hela golvytan med en speciell halkskyddsfärg. När färgen torkar bildar den en grov beläggning som ger ett mycket gott fotfäste. Vi erbjuder flera olika produktlösningar. Välj den som bäst svarar mot dina behov med tanke på den skyddsnivå du önskar uppnå.

9 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :

Halkskyddsfärg är en slags målarfärg som blandas med halkskyddsmedel för att uppnå en ökad ytsträvhet. Produkten stryks på som vilken färg som helst och är den idealiska lösningen för den som behöver behandla stora ytområden (parkeringar, lagergolv, etc.). Den går i de flesta fall att använda både inom- och utomhus.

När halkskyddsfärgen används på rätt sätt ger den ett långvarigt och effektivt skydd på flertalet underlag. Ytorna bör rengöras och eventuellt avfettas innan applicering. Glatta eller porösa ytor (betong, trä, kakel, etc.) måste dessutom grundmålas för en tillräcklig vidhäftning.

Tänk på att välja en produkt som motsvarar den halkskyddsnivå du önskar uppnå. Vi skiljer mellan 4 olika nivåer. Använd sökfiltren i menyn till vänster för att filtrera produkterna efter deras halkvärde:

Låg - låg friktionsgrad för områden med liten risk för halka
Måttlig - måttlig friktionsgrad för områden med måttlig risk för halka
Hög - hög friktionsgrad för områden med stor risk för halka
Mycket hög - mycket hög friktionsgrad för områden med mycket stor risk för halka

Halkvärdet styrs av ytans strävhet. Ju strävare yta är, desto bättre bättre fotgrepp. För att ta reda på produktens tekniska egenskaper går du in på själva produktsidan och klickar på fliken som innehåller databladen.

Vi rekommenderar även våra Halkskydd för gångytor , Halkskydd för trappor och Självhäftande halkskydd .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng