Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Industriskyltar

Våra industriskyltar tål hårda tag och går att använda även i de tuffaste industrimiljöer. De är idealiska för märkning av maskindelar, apparater och annan utrustning där slitaget är högt. De flesta skyltar kan präglas, graveras eller screentryckas med egen text och/eller numrering.

5 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

När du köper dina skyltar är det viktigt att du är noggrann med att välja rätt material. Ha alltid skyltarnas tilltänkta användningsområde som utgångspunkt. Rätt produkt på rätt ställe garanterar en varaktig märkning.

Rostfritt stål prioriteras i industriella miljöer och utomhusmiljöer. Materialet tål slitage, kemikalier och mycket höga temperaturer (upp till 1200°C).

Aluminium är en mjuk och böjbar metall som rekommenderas för krökta ytor. Materialet fungerar lika bra utom- som inomhus. Det tål kemikalier och temperaturer upp till 530°C.

Mässing är att föredra när du behöver en skylt som ska kunna graveras eller präglas. Materialet kan användas både inom- och utomhus. Det är mycket slittåligt och motstår kemikalier och temperaturer upp till 810°C.