Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Varnings- och skyddsprofiler för rörledningar och stolpar

Jobbar du i en hektisk arbetsmiljö är risken stor att du i brådskan springer emot installationer såsom utanpåliggande rörledningar. Använd våra varnings- och skyddsprofiler för att undvika personskador i samband med eventuella kollisioner.

Skydden är gjorda av mjukt skum som effektivt absorberar och dämpar även de hårdaste stötar. De synliga färgerna gör att de dessutom kan användas för att markera riskfyllda områden!

13 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Pris  
Under 500 kr(2)
600 kr - 700 kr(3)
700 kr - 1400 kr(4)
1600 kr - 1900 kr(2)
Över 5200 kr(2)

Arbetsgivaren ansvarar för arbetsmiljön och är skyldig att undersöka arbetsförhållandena, bedöma risker och vidta åtgärder för att minska
riskerna för olycksfall i arbetet.

Förebygg onödiga skador genom att placera våra varnings- och skyddsprofiler på alla utanpåliggande rörledningar. Rörskydden täcker rören helt och ser till att man inte skadar sig om man springer emot dem av misstag.

Skydden finns i flera olika storlekar och går att anpassa till allt från smala till riktigt grova rör. Den runda formen och särskilda materialsammansättningen ger skydden exceptionella stötdämpande egenskaper.

Skyddsprofilerna finns i flera olika färger och kan även användas för att märka ut hinder och farliga områden enligt rekommendationerna i AFS 2008:13. Komplettera varsel- och varningsmärkningen med våra Varningsskyltar .

Använd vår rörmärkning för att identifiera innehåll + strömningsriktning i gasledningar, vätskeledningar och ventilationskanaler. Se vårt utbud av Rörmärkning enligt CLP .

Skydda rörledningarna mot påkörningsskador med hjälp av våra Påkörningsskydd för byggnader och utrustning .

Läs vidare om systematiskt arbetsmiljöarbete och riskhantering vid lagerarbete här.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng