Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Staket och räcken

Våra räcken används för avspärrning och skydd i stadsmiljöer. De raka räckena placeras bredvid varandra och används för att skilja trafikleder från cykelvägar och gångvägar. Kantskydden placeras runt t.ex. träd och byggnadshörn för att skydda mot påkörningsskador.

8 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :

Våra staket och räcken används överallt där du behöver tåliga lösningar för skydd och avgränsning. Räckena används bland annat för att skilja trafik- och cykelleder från gågator, för att skärma av uteserveringar och grönområden eller för att leda fotgängare vid övergångsställen. De är funktionella, mångsidiga och skapar säkra stadsmiljöer utan att att störa helhetsintrycket.

Bågräckena används för skydd och avspärrning vid parkeringar och andra trafikerade områden där räckenas funktion är viktigare än deras utseende . Dels hindrar de tillträdet för motordrivna fordon, dels skyddar de mot påkörningsskador orsakade av vårdslösa bilister. Räckena lämpar sig för en mängd olika användningsområden: avgränsning av parkeringsplatser och vägbanor, trafikhinder vid vägar som inte får användas av motordrivna fordon, stamskydd, skydd av planterade områden och grönområden.

Se även våra Trafikpollare .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng