x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Refillförpackning med 300 par öronproppar för One-2-Click

Förpackningar med ett par öronproppar för att utrusta ditt arbetslag med hörselskydd.
  • Öronpropparnas kompakta yta förhindrar risken för smutsinträngning.
  • Kan användas både i tysta och i bullriga miljöer.
  • Minskar risken för permanenta hörselskador orsakade av
Se fullständig produktbeskrivning

Refillförpackning med 300 par öronproppar för One-2-Click

Etiketter för märkning av strömningsriktning
414,00 kr Inkl moms: 517,50 kr

Referens

Per : Caja de 300 pares
Styckpris Exkl. moms Inkl. moms

Beskrivning

Refillförpackning med 300 par öronproppar för One-2-Click

  • Genom europeiskt direktiv 2003/10/EG har det blivit obligatoriskt att använda hörselskydd på bullriga arbetsplaster. Det är arbetsgivarens skyldighet att tillhandahålla tillräckliga skydd. Skydd måste finnas tillgängliga på alla arbetsplastser där arbetstagarna utsätts för bullernivåer som överstiger 80 dB. På de arbetsplastser där ljudnivån ligger på 85 dB eller mer måste hörselskydd användas.
  • Öronpropparna Com4-fit har ett inpräntat "X" i den yttre änden som gör att du lätt kan sätta in och ta ut dem. Det minskar samtidigt trycket i hörselgången.
  • Öronpropparna Hi-com har en extra hög synlighet som gör att de lätt hittas om man råkat förlägga dem. De skyddar effektivt mot skadligt buller samtidigt som de ger en utmärkt röstuppfattning.
  • Modellen Xact-fit är utformad efter hörselgångens form för en förbättrad bullerabsorbtion och en ökad komfort vid användning under längre tidsperioder.
  • Se andra modeller av engångsöronproppar och andra typer av hörselskydd bland våra Hörselkåpor och öronproppar .
Beskrivning Påfyllningslåda med öronpropparna Com4-fit, Påfyllningslåda med öronpropparna Hi-com, Påfyllningslåda med öronpropparna X-fit, Påfyllningslåda med öronpropparna Xact-fit.

Produktspecifikationer

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng