Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Absorbenter och spillkit för olja och andra petroleumbaserade vätskor

Undvik olycksfall och miljöföroreningar med våra absorbenter i smältblåst polypropen! Vi har absorbenter i form av ark, rullar, länsar, spillmattor och spillkit för ett optimalt skydd vid spill och utsläpp av olja och andra petroleumderivat.

26 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Företag som hanterar olja och kolväten bör gardera sig med lämpliga absorbenter. Oljespill kan ha en mycket negativ påverkan på miljön och måste omedelbart omhändertas.

Absorbenter gör det möjligt att skapa renare och säkrare arbetsmiljöer. De minskar risken för att halka på oljiga och hala golv samtidigt som de håller arbetsplatsen ren och trivsam. De kan även användas för att samla upp och ta hand om spill och utsläpp på ett betryggande sätt och på så sätt minska risken för miljöföroreningar.

Vi erbjuder flera sorters absorbenter av typen "Oil Only". Här hittar du allt från absorbenter och spillmattor till dragnät och sveplänsar.

Se även våra Absorbenter och spillkit för alla vätskor och icke aggressiva kemikalier samt våra Absorbenter och spillkit för kemikalier och farliga vätskor .

Läs mer om våra absorbenter och deras användningsområden här.