Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Absorbenter och spillkit för alla vätskor och icke aggressiva kemikalier

Undvik olycksfall och miljöföroreningar med våra absorbenter i smältblåst polypropen! Vi har absorbenter i form av ark, rullar, länsar, spillmattor och spillkit för ett optimalt skydd vid spill och utsläpp av i stort sett alla industriella vätskor.

25 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Pris  
Under 600 kr(7)
600 kr - 800 kr(5)
900 kr - 1300 kr(3)
1300 kr - 2100 kr(4)
Över 2400 kr(6)

Absorbenter gör det möjligt att skapa renare och säkrare arbetsmiljöer. De minskar risken för att halka på våta och hala golv samtidigt som de håller arbetsplatsen fri från potentiellt hälsofarliga ämnen. De kan även användas för att omedelbart samla upp och ta hand om spill och utsläpp på ett betryggande sätt och på så sätt minska risken för miljöföroreningar.

Dessa absorbenter är kompatibla med flertalet icke-aggressiva vätskor. Deras mångsidighet gör dem användbara i stort sett överallt. Absorbenterna är perfekta för sanering av kemikaliespill på golv och utrustning. Notera att de inte kan användas på skarpa kemikalier och kaustiksoda.

För uppstädning av oljespill hänvisar vi till våra Absorbenter och spillkit för olja och andra petroleumbaserade vätskor . Dessa absorbenter är speciellt utvecklade för att enbart suga åt sig petroleumderivat.

Märk dina förpackningar och förvaringsutrymmen för farliga ämnen/blandningar med våra Farosymboler enligt CLP/GHS . Transporter av farligt gods på landsväg märks med en av våra Skyltar enligt ADR .

Läs mer om våra absorbenter och deras användningsområden här.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng