Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Spillskydd och brunnstätning

Vårt sortiment av spillskyddsutrustning omfattar uppsamlingskar och brunnstätningsprodukter. Dessa är speciellt rekommenderade vid förvaring, tappning och transport av miljöfarliga ämnen. Med rätt utrustning kan du minska katastrofens omfattning vid eventuella olyckstillbud.

24 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Förvarar ni stora mängder miljö- och hälsofarliga ämnen på arbetsplatsen? Se då till att vara beredd om olyckan är framme.

Vi saluför brunnstätningsmattor, uppsamlingspresenningar och avspärrningsbarriärer som placeras runt dagvattenbrunnarna för att hindra eventuella utsläpp från att rinna ner genom brunnsgallret och blanda sig med dagvattnet.

Våra uppsamlingskar används vid förvaring, tappning och transport av farliga ämnen. De placeras under fat och dunkar och samlar upp eventuella spill och läckor innan dessa hinner rinna ner på marken.

Se även vår saneringsutrustning. Vi har Absorbenter och spillkit för alla vätskor och icke aggressiva kemikalier , Absorbenter och spillkit för olja och andra petroleumbaserade vätskor och Absorbenter och spillkit för alla vätskor och icke aggressiva kemikalier .

Behöver du hjälp att välja? Läs mer om våra absorbenter och deras användningsområden här.