x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Kundanpassad hänvisningsskylt

Beskrivning

 • Användningsområden

  En orienterings- och hänvisningsskylt ger viktig information till folk som inte är bekanta med en viss plats. De kan till exempel användas för att visa vart man ska ta vägen, visa verksamhetens öppettider, visa vilken hastighetsgräns som gäller i området, etc.

  Skylten placeras på strategiska ställen (infarter, byggnadsentréer, parkeringar), helst en bit över marken för att synas bättre.

  Produktegenskaper

  Material: skylt i kantbockad aluminium för utomhusbruk. Utskuren text i självhäftande vinyl.
  Montering: på stolpe (stolpe och fästen medföljer ej). Det går att sätta fast flera skyltar på en och samma stolpe för att skapa kompletta skyltsystem!
  Skylttavlans färg : vanlig vit eller reflekterande vit (reflexfolie klass 1 från 3M).
  Märkningens färg : svart, röd, grå, blå eller grön.
  Skyltsystem med piktogram och egen text

  Kundanpassning

  Skylten kundanpassas genom att välja storlek, färg på skylttavlan (reflekterande eller icke reflekterande vit), piktogram, text och färg på texten.

  Nedanför ser du några exempel på hur din skylt kan se ut:

  Skylt för besökare med piktogram och egen text Skylt leveranser-upphämtningar med piktogram och egen text Kundanpassad skylt piktogram och egen text stäng av mobiltelefonen Riktningsskylt med piktogram och egen text

  Se alla våra skyltfästen samt vår snabbguide som förklarar hur du går tillväga med dina stolpmonterade skyltar. Se alla våra kundanpassade skyltar.

  Se våra vanliga frågor & svar angående kundanpassade produkter. Du kan även kontakta kundtjänst på telefonnummer 0201 203 192 / via e-post till contact@seton.se . Våra rådgivare hjälper gärna till med att hitta lösningar på dina behov!

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng