x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Parkeringsskyltar med egen text

Beskrivning

Märk ut reserverade parkeringsplatser med våra kundanpassbara parkeringsskyltar. Med hjälp av designverktyget kan du designa, förhandsgranska och köpa skyltarna direkt via vår webbshop.

  • Vitlackerad aluminiumskylt
  • H 110 x B 520 x Tjocklek 0,8 mm
  • Ungefärlig hållbarhet vid utomhusbruk: 3 till 5 år
  • Rundade hörn (radie 15 mm)

2 möjliga monteringsmetoder:

  • Stolpe: skylten fästs på stolpen med hjälp av medföljande skruvar. Stolpen fästs sedan i sin tur i marken genom fastgjutning eller via fastskruvning.
  • Vägg: skylten placeras i en skylthållare som ser ut och fungerar likt en registreringsskylthållare. Själva skylthållaren skruvas fast på väggen. Den upplyftbara framsidan kan låsas med nyckel för ökat stöldskydd.

Räcker de inte med skyltar för att hålla obehöriga fordon borta från dina reserverade parkeringsplatser? Kombinera skyltarna med Parkeringsspärrar för att försäkra dig om att ingen lägger beslag på dina platser!

Se fler modeller under rubriken Parkeringsskyltar.

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng