x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Streckkodsetiketter med extra starkt häftämne

Skapa dina alldeles unika streckkodsetiketter direkt på nätet. Du väljer själv önskad modell, mått och text.
 • Skapa dina etiketter med hjälp av designverktyget nedan.
 • Steg 1: välj modell (etiketter med enbart text, med text och numrering, med text, numrering och strekkod).
 • Steg 2: välj storlek.
 • Steg 3: ange önskad text samt textfärg.
 • Steg 4: ange önskad numrering och/eller streckkod.

Välj antal och beställ dina etiketter direkt på nätet.

Se fullständig produktbeskrivning

Streckkodsetiketter med extra starkt häftämne Kundanpassningsbar

Beskrivning
 • Hur fungerar streckkoder?

  Streckkoder

  Streckkoder innehåller specifik information om artiklar och varor. De består av ett antal svarta streck + vita mellanrum med olika bredder och läses av med så kallade streckkodsläsare.

  Streckkoder används flitigt inom industri och handel. De är oumbärliga i affärer där de gör det möjligt att läsa av varornas pris och lagerstatus. De används även av posten för automatisk postsortering, av flygindustrin för uppföljning av bagage, av läkemedelsindustrin för kontroll av medikament, etc.

   

  Code 39 och Code 128

  Streckkod 39

  Code 39 används främst för industritillämpningar och kan innehålla upp till 43 tecken (26 versaler, 10 siffror och 7 specialtecken. Koden avslutas alltid med tecknen "*"). Denna streckkodstyp har tendens att bli lång och rekommenderas därför inte vid långa teckenserier.

  Streckkod 128

  Code 128 används ofta inom transport och industri. Denna streckkodstyp kan koda de 128 ASCII-tecknen (American Standard Code for Information Interchange). Koden är kompakt och har en hög densitet och hög tillförlitlighet.

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng